Shipping Explanation - Default title

Transport-Uitleg

Verzending naar het buitenland, glaswerk op maat en netten kan alleen bij vooruitbetaling (Betaling vooraf overschrijven). Glaswerk (terraria ed), diepvriesproducten en levende dieren kunnen alleen worden afgehaald of er moet anders zijn overeengekomen.

Verzending 
door post of transporteur
De verzending vindt iedere werkdag plaats. De levering duurt in de regel 1 a 2 werkdagen. 
Wij hebben geen invloed op de leverdatum en het tijdstip van afleveren.
Voor verzendkosten, klik hier.
Aflevering door Ter De aflevering per route vindt plaats op iedere werkdag s'avonds na 17.00 uur. Uiteraard na overleg met u. 
Voor afleverplaatsen en kosten, klik hier.
Betaling vooraf overschrijven Het bedrag moet vooruit worden overmaakt op rekeningnummer IBAN: NL22ABNA0606739335 / BIC ABNANL2A / Bank: ABNAMRO nr 60.67.39.335 op naam van Ter woonplaats Marknesse onder vermelding van het artikel en aantal stuks/kilo. Kosten kunstof kooien ed. De kosten van verzending van kunststof kooien ed zijn 2x de standaard transportkosten. De reden hiervan is dat deze artikelen via een apparte koerier worden verzonden. Voor enkele gebieden en enkele kooien is het niet mogelijk te verzenden ivm de breekbaarheid. U kunt het wel komen afhalen. Dit ivm de breekbaarheid van deze artikelen.
UITZONDERING
Vooruitbetaling
Verzending naar het buitenland, glaswerk (terraria ed) volières en netten kan alleen bij vooruitbetaling (Betaling vooraf overschrijven). UITZONDERING
Glaswerk (terraria ed), diepvriesproducten en levende dieren.
Afhalen:
Voor afhalen zijn er geen extra kosten aan verbonden. Afleveren:
Afleveren wordt door ons niet gedaan. Alleen afhalen is mogelijk.
UITZONDERING
Aanduiding (HL), (WL),(VN), (FE), medicijnen, Avian en enkele diervoeders
Alle artikelen waarbij achter de tekst de aanduiding (HL), (WL), (VN), (FE), medicijnen en de producten van Avian is de levertijd ca 7 dagen. Ook voor verzending van enkele diervoeders staat een langere levertijd ivm een beperkte voorraad. Indien op voorraad wordt het direct verzonden. Indien niet op voorrad geschied de verzending iedere dinsdag. UITZONDERING
Rubriek: Afrastering (gaas ed)
Alle artikelen uit de rubriek "Afrastering (gaas ed)" is een levertijd va ca 5 werkdagen
Continue
Manufacturers
0 items
Languages
Nederlands English Deutsch
Quick Find
 
Use keywords to find the product you are looking for.
Advanced Search
Ter Business
Partners
Ter Products
There are currently no product reviews